Etusivu

Rennosti Koillis-Savossa

 

Koillis-Savo on rauhallinen laajojen metsien, pienten järvien ja juoksevien jokien alue. Se on täydellinen paikka viettää rentouttava ja rauhoittava loma keskellä koskematonta luontoa. Alueen monissa pienissä maalaiskylissä elämä soljuu edelleen verkkaisesti eteenpäin. Koillis-Savo sijaitsee Kuopion, Joensuun ja Heinäveden välimaastossa, antaen Sinulle monia mahdollisuuksia päiväretkiin.

Kesäisin voit vaeltaa tai pyöräillä keskellä häiriintymätöntä luontoa, nauttia retkieväistä kirkasvetisten purojen penkereillä ja jopa napata oman kalasaaliisi päivälliseksi. Joet ovat kanootti-intoilijan unelma, ja veden ollessa korkealla keväisin ja alkukesäisin järjestetään alueella koskenlaskuja. Myös retkeily hevosen selästä käsin on mahdollista.

Loppukesällä ja syksyllä kannattaa suunnistaa marjan- ja sienenmetsästykseen, tai nauttia yöllisen ravustusretken kutkuttavasta jännityksestä.

Lumipeitteen laskeutuessa alue muuttuu talven ihmemaaksi. Hiihtolatuja löytyy monesta kylästä, kuten myös moottorikelkkailureittejä. Halutessasi voit valita koiravaljakkosafarin, tai hevosvetoisen reen.

Slow life country – sivustoa
Ylläpitää Koillis – Savon Matkailu ry